RESERVERING

Kan ik 24/7 een carwash reserveren?

U kunt op ieder moment via de WizWash website een carwash reserveren. De beschikbare tijden voor carwash afspraken zijn van 09.00 tot 19.00, maandag t/m zaterdag uitgezonderd vakanties.

Waarom zou ik moeten kiezen voor WizWash in plaats van een traditionele carwash?

WizWash is anders omdat wij naar u toekomen. In tegenstelling tot een traditionele carwash, hoef je niet te rijden naar ons – en dus bespaart het je tijd. Door WizWash te kiezen, zal je ook helpen om het milieu te redden omdat onze carwashes geen water gebruiken. Verder, bieden wij extra diensten (zoals interieur reiniging) en verzekeren wij een goed eindresultaat. Als onze klanten blij zijn, zijn wij ook blij!

Kan ik op een specifiek tijdstip een carwash reserveren?

Ja. De beschikbare tijden voor carwash afspraken zijn van 09.00 tot 19.00, maandag t/m zaterdag. Wizwash’t team aan professionals zal eraan komen en uw auto schoonmaken op uw gekozen datum & tijdstip.

Is het mogelijk om een reservering te annuleren of te verzetten?

Ja. U kunt uw reservering annuleren tot 3 uur van tevoren. U kan ons annuleringsbeleid vinden in onze algemene voorwaarden sectie.

Kan ik een carwash reserveren via een mobiele app?

Ons ontwikkelingsteam is op dit moment aan een WizWash mobiele app aan het werken; deze zal binnenkort worden gelanceerd. Ondertussen, kunt u een carwash boeken via de WizWash website.

CARWASH PROCES

Hoelang moet ik wachten totdat een WizWash schoonmaker arriveert?

Onze professionele schoonmaker zal arriveren op de aangegeven adres & tijd die u heeft gereserveerd. Desondanks, let wel dat er zo nu en dan een kleine vertraging kan zijn vanwege het verkeer.

Moet ik enige gereedschap meenemen voor het wassen?

Nee, u heeft geen enkele apparatuur of producten aan te leveren. Onze professionals zijn wel uitgerust en zullen onze eigen biologisch afbreekbare producten meenemen. U hoeft zich nergens zorgen om te maken. Geniet van de tijd die u heeft bespaard!

Als de carwash langer duurt dan normaal, moet ik dan meer betalen?

Nee. Onze prijzen voor elke carwash staan vast. In het geval dat uw auto groter en viezer is en het langer duurt dan de gemiddelde was tijd, hoeft u niets extra’s te betalen.

Zijn er enige voertuigen die niet gewassen kunnen worden?

Ons huidig aanbod is gericht op gebruikelijke auto’s. Technisch gezien kunnen wij alle auto’s wassen maar neemt u alstublieft contact met ons op voor een prijsnotering als u enige speciale eisen hebt zoals motorvoertuigen en caravans.

Welke speciale producten gebruiken jullie voor het autowassen?

WizWash is een trots milieuvriendelijk bedrijf dat enkel biologisch afbreekbare producten gebruikt die geen water benodigen voor het schoonmaken. Dit revolutionaire systeem bespaart elk jaar ongelofelijke hoeveelheden aan water, dus schone auto’s en een schoon mileu!

Moet mijn auto thuis worden gewassen, of kan die schoon worden gemaakt bij mijn kantoor of een andere locatie?

WizWash bespaart u tijd ongeacht waar je bent! U bent vrij om een locatie uit te kiezen voor uw carwash. Ons doel is om u te verzekeren dat u meer tijd overhoud om de dingen te kunnen doen die je leuk vindt.

Ik maak me zorgen om krassen op mijn auto. Hoe zit het met de veiligheid van mijn auto?

Ons gepatenteerd schoonmaakproces verzekert een krasvrije behandeling. Onze schoonmaak professionals zijn gescreend, wel opgeleid en hebben geen strafblad. Om een complete veiligheid en gemoedsrust te waarborgen, zijn al onze diensten verzekerd door onze verzekeringspartner Axa Winterthur.

PRIJZEN EN PAKKETTEN

Is er enige vooruitbetaling nodig?

Als er reserveringen zijn gemaakt via onze website wordt het totale bedrag betaalt wanneer u uw reserveringsbevestiging hebt ontvangen.

Hebben jullie cadeaubonnen?

Jazeker! U kunt de carwash bestellen die je verlangt weg te geven en uw bericht persoonlijk maken.

Welke betaalmethodes accepteren jullie?

U kunt voor uw carwash betalen via Paypal of Creditcard. Let erop dat wij geen contante betaling accepteren.

Hebben jullie enige klantenkaarten of kortingen voor vaste klanten?

Jazeker! Wij bieden kortingen aan voor vaste bezoekers en loyale klanten. Als u graag meer over deze voordelen wilt horen, abonneert u zich dan hier op ons e-mail bestand.

AANSLUITEN BIJ HET WIZWASH TEAM

Hoe kan ik lid zijn van jullie professionele schoonmaakteam?

Geïnteresseerd om je toe te voegen aan het WizWash team? Je zal een geweldige werkomgeving ervaren met flexibele uren die voor jou het beste uitkomen. Vul simpelweg je gegevens in op dit aanvraagformulier, voeg de nodige documenten toe en wij zullen contact met je opnemen.